perjantai 20. heinäkuuta 2012

Heippa! Taas on aikaa viime postauksesta mutta eipä ole ollut paljoa päivittämistä ja innostus laskee aina jos ei saa kuvia.
Mutta en välttämättä saa oikein ketään kuvaamaan lähiaikoina, niin ehdotelkaas jotain erikoispostauksia, koska muutenkin 450 rekisteröitynyttä lukijaa on kohta täynnä niin voisin taas tehdä jonkun videopostauksen ja toteuttaa muita erikoispostauksia.

Tiistaina käytiin Brunon kanssa Pinkin maneesissa sillä aikaa kun Romantikan satuloita katottiin. Brunen omistaja Linda oli kattomassa ja vähän kans neuvo, Bruuno oli superhieno !! harmi kun ei ole kuvia.. 
Saatetaan muuten lähteä meijän ekoihin kisoihin ens viikolla !

Keskiviikkona Kruunu sitten hierottiin. Tietystihän sillä oli lihakset jumissa ja varsinkin lavat, vasen lapa kun oli ottanut mahd. paljon painoa siltä jalalta pois ja oikea lapa kun oli varannut kaiken painon sinne puolelle.

Eilen sitten ratsastin Kruunulla kunnolla. Poni oli kyllä kivan rento kun oli edellisenä päivänä hierottu, mutta silti vänkäs aika paljon vastaan. Otettiin myös ekat laukat reiluun kuukauteen ja oli kyllä hyvä fiilis!

Kruunu haluis kulkea tosi pitkänä, mutta ihan ymmärrettävää kun palaillaan vasta lomalta. On kuitenkin hyvä että Kruunu kulkee nyt rentona eikä todella jännittyneenä(niinkuin yleensä) niin lihaksjumitkin alkaa aueta. 
Onneksi ponin saa kuitenkin nostettua ylemmäs ja kerättyä lyhyemmäksi suht helposti sitten kun ollaan taas treenattu ja saatu lihaksia takasin, kun se ei ole rakeenteeltakaan tai luonteeltaan semmonen maamyyriäinen että painaa alas kovin etupainoisena.


8 kommenttia:

 1. Tosi hyvä, että Kronen jalka on parantunu!! :)

  VastaaPoista
 2. missä leiripostaus? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on siellä kuvien luona :( En oo saanu vielä niitä loppuja kuvia ja en halua tehdä semmosta kuvatonta tylsää postausta kun tiiän että on kuitenkin hyviä kuvia sieltä ja haluisin sitten toteuttaa sen silleen kun ajattelinkin ..

   Poista
 3. Samaa mäki mietin, koskas se leiripostaus on tulossa ?:(

  Ihania kuvia kruunusta, tosi kiva ku se on taas terve, tsemppiä jatkoon ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tulee sitten kun saan ne loput kuvat niinku tossa sanoinkin jo, haluisin jo tehdä sen mutta siitä tulis ihan tyhmä ilman kuvia :d :(

   Poista
 4. "maamyyriäinen" söpöö :D mut noitten kuvien laatu näyttää jotenki tosi huonolta? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hah :D ja niimpäp, meni vähän muokkaukset vissiin pieleen ja blogger vielä huonons D:

   Poista