tiistai 3. huhtikuuta 2012

kisakausi avattu!

Juu nytte olis kisakausi avattu ja hyvin meni! :)
Lauantaina oli ne koulukisat jossa mentiin heC tutustumisluokan kouluohjelma. Ratahan oli ihan älyttömän helppo ja se oli helppo onneksi opetella. Kruunu oli ulkona jo ihan fiiliksissä "jeejee kisat!" mut ilo hyyty kun päästiin maneesiin ja siellä odotti koulurata. 
Verkka ei mennyt todellakaan kiitettävästi, saati sitten rata, jonka ajan Kruunu oli ihan älyttömän jännittynyt ja prosentteja huiimat 55,0% noh rutiinia ja harjotusta.. :D Radasta en nytten laita videota kun en saanut sitä ladattua, mutta ei siinä ollut paljoa nähtävää.
Woden kanssa meni vähän paremmin ja oltiin tokia.
verkasta.. :D


 meijän tru kouluhepat ;)

 Kruunulla kävin palkkarit kun heppa oli jo tarhassa :)

Sunnuntaina lähettiin Kruunun kanssa ekoina ja poni oli seiskakympin verkassa tosi innoissaan ja steppas koko ajan, ja ei tehnyt samaa kuin syksyllä kun jäätiin radalle, silloin hyyty ja jumitti kun olisi pitänyt hypätä. Nyt Kruunu hyppäs kaiken innolla! Tuli puhdas rata ja olin niin tyytyväinen, oltiin 6/16 ja jos oltaisiin haluttu sijotusta niin oltaisiin vain voitu vetää tiukemmat kurvit, mutta nyt oli tärkeintä puhdas rata ja hyvä mieli, se saatiin. :)
Kasikympissä Kruunu oli verkassa jo vähän rauhallisempi. Radalla tuli ekalle kielto, joka oli mun vika kun päästin pohkeen irti - no uusi yritys ja loppurata suju taas niin hienosti, olin super tyytyväinen, ärsytti vain oma moka, mutta pääasia että jäi silti hyvä mieli !
Tässä kisaradat, välissä on kanssa noi woden radat kun en niitä enään viitsinyt ottaa pois.





                                    woden kanssa 70cm 3/16 ja 80cm 2/18 :)

25 kommenttia:

  1. hhienosti meni molemmilla !! :))) kuka tää wode on? :) tosi kivan näkönen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) se on yks esteheppa jolla ratsastan/vuokraan 2krt viikossa :)

      Poista
  2. kiva postaus, kivaa menoa radoilla! :)

    VastaaPoista
  3. onnittelut, hyvin meni :)

    VastaaPoista
  4. Miks vuokraat Wodee? Tunnetko hyvinki jassun :D

    VastaaPoista
  5. Hyvin menitte!:) Jäin vain ihmetteleen et pidät ihan sika tiukalla ohjia tolla kruunulla :D? Ja sit mitä tee tossa kun hyppäät ton suoralla uralla olevan esteen ton punavalkosel olisk se nelonen niin vedät ponit sinne seinään päin kun sulla oli ton esteen jälkeen aina väärälaukka niin yrititkö vaihtaa sen vai mitä :DD :) mutta onnittelut hyvistä radoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti, ja mun mielestä mulla ei kyllä oo tiukkoja ohjia? :D koska se tie siihen seuraavaan esteelle oli semmonen että joutu tekemään tommosen koukkauksen että sai suoran ja hyvän tien, oli väärä laukka kun olin esteen päällä ehkä vähän menossa seinälle päin jolloin tuli siinä laukassa alas, mutta toi koukkaus ei siis ollu yritys vaihtaa laukkaa kun noi hept vaihtaa muutenkin hyvin vaan vain että saisi paremman tien :)

      Poista
  6. Tosi hienoa menoa! =) Btw, mikä biisi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. train - drive by jos oikein muistan:)

      Poista
    2. kiitos, ja joo juuri toi train - drive by :)

      Poista
  7. onneeonnee teil meni tosi kivasti! :) hahaa mä ja mette tuol yhes kuvas! :D (toi "meijän tru kouluhepat" kuvan takana ravaava ruunikko suokki) ihana postaus jälleen (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti ja aijaa, olisit tullut moikkaamaan ;)!

      Poista
  8. Mikä tän biisin nimi on, joka on tos videos?

    Ihania heppoja♥

    VastaaPoista
  9. Hienon näköistä menoa! Ja vielä tyylikästäkin kun varusteita katsoo ;)

    mahtaako tolla sun kaverilla muuten olla mikä COn kypärä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, kiitos! :D
      ja jos tarkotat mun siskoa niin toi on joku feikki mikä makso 50€, elina ei tosin edes käytä tota, sen käyttökypärä vaan oli hävyksissä :)!

      Poista