tiistai 17. huhtikuuta 2012

Takkula 15.4

Sunnuntaina oli Takkulasssa estekisat ja oltiin ilmottauduttu 60/70cm ja 80cm.

Ei ehditty verkkaamaan paljoa ja otettiin vain pari verkkahyppyä, verkkahan oli siis maneesissa ryhmittäin.
Radalle lähdettäessä sai ottaa vielä verkkahypyn, 9.esteen väärinpäin. Kruunuhan stoppas jo siihen ja vain jumitti monta kertaa, loppujenlopuks saatiin vain lähtömerkki ja ei päästy siitä verkkaesteestä yli.
Lähettiin ekalle esteelle ja Kruunu alko tuntua jo siellä vähän kauempana että se menee, ja niin menikin kaikki esteet, päästiin vielä uusintaankin! 
Tein esteitten jälkeen tiukkoja kurvia, koska Kruunu pysyy paremmin hereillä ja energisenä kun vetää vähän mutkia suoriksi.
Alkuongelmien jälkeen päästiin silti puhdas rata ja olin tyytyväinen että päästiin rata läpi, sen lisäks me vielä voitettiin :D! Mutta toi rata ei oo mun mielestä todellakaan siistein, tuli paljon huonoja lähestymisiä ja olin itse tosi könössä, vartalo olis saanut olla pystymmässä..
Mutta sen enempiä turhia puheitta tässä kisavideo(kakkoseste puuttuu, kun kamera pätkäs videon):
kuvista kiitos; http://khaataja.kuvat.fi/

18 kommenttia:

 1. onnee voitosta! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea! Olin tuola kattelemassa :DD Taisin nähä sut :) Mul saattaa olla joitain videoita esim sun verkkahypyistä yms mut en oo varma! :D
  Ihastelin muute noita sun jalustimia <3

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. lue seuraavasta postauksesta, en tajunnu itse yhtään etten kirjottanut miten sitten lopulta tehtiin :D!

   Poista
 4. onnea jo toistamiseen! (olinkin kommannut kisoista jotain jo tohon vilipostaukseen...) ite en suoritustanne nähny ku olin sillon ulkona odottamassa että pääsen verkkaan mutta kun teidät kuulutettiin yritin koko ajan kuunnella miten teillä menee. :D ja kunniakierroksen ehinkin sitten kuvaamaan ja katsomaan!

  VastaaPoista
 5. Miten 80 meni, tuossa oli vaan ekasta luokasta? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lue seuraavasta postauksesta, itte en tajunnu yhtään etten ollut kirjottanut siitä :DD

   Poista
 6. Onnea sijoituksesta!!! ja teidän menoa on kiva katella kun meette niin hyvin ja tasaisesti!!! :) ansaitsitte kyllä voiton ;) tsemppiä jatkoon!!! (:

  VastaaPoista