maanantai 2. tammikuuta 2012

tallivideo

30.12.'11

Eli Jenna oli viime perjantaina mun mukana tallilla kun menin kaverin ponilla Ladylla ja sitten Wodella, Kruunua ei näy ollenkaan videolla ku Jenna kävelytti silloin ku aloin ratsastaa.

Ja toi meni vähän pielee ku akku loppu ja sillee, mut laittakaahan kommenttia et tykkäsittekö vai ette?

23 kommenttia:

 1. Tykkäsin. (: Mä aattelinki et sä varmaa ratsit Ladyponii ku Jutsku oli Rukal :)

  VastaaPoista
 2. Tykkäsin:) söpö lady<3

  VastaaPoista
 3. Tykkäsin tästä todellaki :)! muute ois kiva saaha tämmöne katottavaks pitempänä versiona ;)
  en tiijä mut mua häiritsi se et tolla ekalla ku ratsastit (Ladykö?) ni näytti et satula ois ollu hirvee eessä ja takanta irti, tosi veikkaan et huopa teki sen vaikutuksen :d

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva toi video! Miten saat ton videon näkymään noin isosti?

  VastaaPoista
 5. kiva video, olisin kaipaillut pitempiä pätkiä! :)

  VastaaPoista
 6. kiva kun tykkäsitte, joo olis kyl tosiaan voinu olla pidempi mutku akku loppu niin en sit viittiny tehä pidempää kun olis tullu muuten ihan tyhmä :// Mut voisin tehä joskus semmosen kunnollisen ku menisin vaan Kruunun :)

  annu: joo se on Lady, toi satula oli kyl ihan kiinni takaata, toi huopa on vaan tollein oudosti niin näyttää että olis irti kun unohin laittaa satulavyön niistä lenkeistä läpi niin huopa valu vähän :D

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva video , hienosti ratsastat :)!

  VastaaPoista
 8. Kiva video. Osaat ratsastaa.
  Lyyty munkin lukijaksi: http://www.cebina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 9. mikä ton woden (?) säkä on? :)

  VastaaPoista
 10. Huhhuh kuis sulle Kruunun tultua on näitä lisä-ratsastettavia tullut? Eikö Kruunu ole tarpeeksi hyvä hyppääjä tms.? Ymmärrän toki, että jos poni ontuu niin eihän sillä voi ratsastaa, mutta kumma, että yht äkkiä blogissa kerrotaankin vaan uudesta hevosesta, jolla alkaa treenaus ja kisaaminen, toivottavasti Kruunu ei unohdu ettei hyvä poni mene hukkaan! Sä kyllä oikeesti oot hyvä ratsastaja ja oot kehittyny Vili-ajoista jonkin verran, ehkä yrität ratsastuksellasi jopa liikoja, mutta kyllä sulta löytyy selkeitäkin virheitä, kuten käsi roikkuu löysänä eikä sitä kanneta ja ylävartalon etukeno, mutta mainitsemanihan ovat yleisiä ja niitä on suhteellisen vaikea korjata.

  Toivottavasti et ymmärrä viestiäni väärin, toivon vaan syvästi ettei sinusta tule samanlaista hevosenomistajaa, jolla on oman hevosen lisäksi 7 eri ratsastettavaa ja oma jää talliin ruostumaan. Hyvää uudenvuoden alkua sinulle ja Kruunulle!

  VastaaPoista
 11. mistä oot hommannu ton ruskean takin joka on videon alussa? paljon maksoi?:)

  VastaaPoista
 12. ehdottomasti jatkossakin näitä ! oikein kiva video(:

  oliko toi wode jotenkin epäpuhdas mun silmään ? tai sit katoin vaan väärin.

  VastaaPoista
 13. onks noi saappaat ollu hyvät :) ? hyviltä näyttävät kyllä ! ovatko hyvät jalassa tai ees kivan näköset :Dd? ku videolta ei oikee näy. mistä toi sun kolmannessa klipissä näkyvä takki on, paljo makso ? entä toi pipo samas klipis ? eiks sul oo enempää ratsastushousuja ku noi yhet :o vaikuttaa siltä ettei oo ku käytät vaa niitä. mitä sull on ton toppaliivin alla???!!!!

  VastaaPoista
 14. Ano1; en oo varma ehkä joku 158? ;)

  Ano2; eihän mulle oo tullu muutaku yks ratsastettava jota ratsastan 2krt viikossa eli toi wode? :D ja sekin sen takia kun sen omistaja tarjos sitä meille ja pitää mulle sillä tunteja joista on ihan älyttömästi hyötyä kruunun kanssa ja kun meil oli kruunun kaa pieni hyppy ongelma ennenku satula levitettiin niin meillä meni se varmuus ja toi w on niin luotettava että saan itsevarmuuden takas ja en epäröi siten ollenkaan kruunulla sitten kun aletaan taas hyppäämään. Kruunulla on ihan tarpeeks kapasiteettia jne. En mä tolla wodella siten ala kisaamaan ja valmentautumaan, sen omistaja kyllä valmentautuu isot valkut ja kisaa kansallisia sillä, toi valkkuki minkä menin wodella oli sen takia kun en kruunulla päässy siihen ja ku ois muuten ollu omistajan estetunti päivällä ja omistaja ei ollu menossa tohon valkkuun niin mä sain mennä, eli käyn vaan ton omistajan tunneilla ja joitain pikkuluokkia seura ja vähän aluetasolla, kruunun kaa tavotteet on korkeammalla sitten kun saadaan toi kisaongelma pois (; ja oon ratsastanu wodea jo jostain marraskuusta asti et ei oo sen kruunun ontumisen takia tota alettu ratsastamaan ja ei kruunu oo ilman liikutusta jäänyt, yleensä meen wodella silloin ku kruunulla on vp tai kevyempi päivä, jotka olis vaikka en wodea ratsastais. Ja tota ladyä ratsastin 2pv kun kaveri oli lomalla. Ja enemminhän sitä kehittyy mitä erilaisemmilla hevosilla ratsastan. Mutta en oo siis haalinu yhtäkään ratsastettavaa vaan niitä on mulle tarjottu ja ollaan suostuttu, että en todellakaan luule itsestäni liikoja, en pidä itteeni ollenkaan hyvänä ratsastajana, vaan mun tavote on olla joskus monenmonen vuoden päästä hyvä ratsastaja. ja oonki ollu tekemässä erikoispostausta just mun istunta virheistä, ei vaan oo ollu aikaa ja niitten lisäks mitä sanoit on viel niin monia virheitä :Dd ja onhan monella 2hevosta jokapäivä ratsastettavana niin ehkä mä selviin 2krt viikossa ratsastaa 2hevosta kun on viikonloput, päivät jolloin päästään aikasiin, jne. :)) ja ei musta tuu semmosta niinkuin sanoit, kruunu on kaikki mitä toivoa voin sitteku päästään näistä vastoinkäymisistä läpi. Ja kiitos paljon :)) tuli nyt vähän pitkä teksti xd

  Ano3; horzesta ja makso 30€ alessa :)

  VastaaPoista
 15. Ano; mm, en oo varma ehkä tossa yhessä kohassa hetken, tais just kolhasta tossa kannoille takajaloilla kun videossa kuului semmonen ääni ni ehkä saatto olla pari askelta ?

  Ano2; on ollu ihan älyttömän kivat ja mukavat, takki on horzesta ja pipo hihsistä. Toppaliivin alla oli harmaa huppari, ja on mulla miljoonat muut ridahousut, käytän vaan noita yleensä kaikissa valkuissa ja jos on joku kuvaaja kun noi on kivoimman näköset xd

  VastaaPoista
 16. Lisää tollasia videoita!:))

  VastaaPoista
 17. Kiva video! :)
  Onko ekan hepan satulan takatoppaukset ilmassa selästä vai näyttikö vaan?

  http://team-n-l.blogspot.com/

  VastaaPoista
 18. Ninnu; niinku tuol ylempänä jo sanoinki ni näyttää vaan, koska unohin laittaa satulavyön niistä remmeistä ja se huopa sitte valu tollain et näyttää että se olis takaata ilmassa :D

  VastaaPoista
 19. Upean ja tasaisen näköistä menoa! varmasti menestyt hyvin tulavaisuudessa : )

  VastaaPoista
 20. Kiva video=) Ja kiva ettet laittanu koko talli päivää siihen vaa otit jotkut kohat vaa... Joskus niit on paljon kivempi kattoo (:

  VastaaPoista
 21. Oli kiva video, mut ois voinu olla vaa pitempi, mut ymmärrän kyl jos akku meinas loppuu nii ei hirveen pitkää voinu tehä:)

  VastaaPoista
 22. mistä sun kypärä on ja paljo makso? :--)

  VastaaPoista
 23. anonyymi1: kiitos ! :)
  sipe&repe: kiva jos tykkäsit ! ;)
  ano2; no teen joskus uuden ku meen vaan kruunun (:
  ano3; se on tilattu joensuun ratsunurkasta ja makso 230€ :)

  VastaaPoista