sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Löysin eilen jostain pokkarista tämmösiä kuvia joissa ollaan ekaa kertaa maastossa ja tais olla toka ratsastus meillä :) Sitte kans joskus ihan alusta kun hypättiin
 Tää on ehkä kauhein kuva ikinä :D

 Sitte viel 2010 alkukeväästä kun menin Eetulla ja sit pieni video


 oon ihan onneton tossa videolla, Eetu vei 6-0! :D

Mutta ollaan nyt menty pientä hankitreeniä Kruunun kanssa kentällä kun siellä poni joutuu ainakin nostelemaan enemmän jalkoja kuin maneesissa.
 Eilen käytiin pellolla pieni lenkki, koska siellä oli tosi paljon lunta ja en viittiny lähteä kauemmaks kun en tietäny missä se oja oikeen oli ja en nähny kun ne oli tuullut umpeen.
Ja tänään oltiin maastossa Elinan ja Lindan kaa siten, että mä menin Kruunulla ja Linda ratsasti Romantikalla ja Elina hiihtoratsasti Romantikan perässä. Kummatki hepat käyttäyty tosi hyvin ja aattelin kokeilla joku kerta Kruunullakin hiihtoratsastusta :) Oltiin muuten ponin kaa pitkästä aikaa maastossa, pitäis keretä useemminki!

8 kommenttia:

 1. Missä te oikeen asutte kun tos yhes kuvas ylitätte jotai suojatietä!!? Saaks siel tehd sillai : DD Ja hienoi kuvii ja söpö poni (:

  VastaaPoista
 2. Meijän laitsat on lahessa kesäsin ja ei me nyt autotietäkää pitkin voida mennä vaikka toi pätkä ei ookkaa pitkä :DD

  VastaaPoista
 3. sulla on aivan ihana blogi:)

  http://thelittlenotebook2.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Ihania kesä kuvia :)Saisi kesä tulla jo...

  http://team-n-l.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. ääääää ihania kuvia ja tos on just tota perus eetua ♥ mutta lisää tällässii vanhoi kuvii pliis :)) ihan sika vanhoiki kävis kaikeee vaa laitat ni kyl me tykätää :) and oot ihana!!(:

  VastaaPoista
 6. kiitti ja nii ;) jos löytyy joitain ja kiitti olet ite ihana ;)

  VastaaPoista