sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Lumilaukkaa!

1.
Ollaan nyt pari kertaa käyty laukkailemassa vähän reippaammin, ja tänään Elina tuli ottamaan kuvia. Ilma oli tosi huono ja alkoi jo olla vähän hämärä, mutta toivotaan että kuvista saisi edes jotain selvää.

 Nandu on nyt tajunnut että tollasella alueella jossa on tilaa niin voi oikeasti edetä, ja vitsit se rakastaa tota hommaa :D Ja tekee myös tosi hyvää selälle ja takaosalle!

 Mutta jätetään tällä kertaa kirjotus vähän vähemmälle ja antaa kuvien ja videon puhua puolestaan !
2.
3. Nando ei jaksa odottaa!
4.
5. alkuverryttelyjä
6. Pelhamilla ei oo yhtään hyvä mennä koulua, ja kuten kuvasta huomaa Nandu rullaa sen kanssa paljon
7. naurettiin taas liikaa mun ilmeelle! :'D
8. No nyt päästiin Nandon mielestäkin tosi hommiin!
9. paras fiilis!
10.
11.
mitkä kuvista oli teidän lemppareita? :)

17 kommenttia:

 1. Oliko sinulla henkisesti vaikeata siirtyä kruunusta nandoon? Tai kun itselleni on tullut nyt uusi hevoinen ponin jälkeen ja tällä hetkellä tuntuu kun kaikki ennen hauskaa ollut on pelottavaa. varsinkin kun tuo tapaus on aika katapultti kaveri. Haluisin niin päästä päästelee pellolle mutta takaraivossa on pelkotila siitä että minä istun pellon keskellä ja hevonen on matkalla kotiin yksin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii siis olisiko sinulla vinkkejä minulle?

   Poista
  2. Joo oli, toisaalta olin jo valmistautunut siihen että kun hevonen tulee en pääse sillä välttämättä ikinä tekemään samoja 'ponihommia' esim menemään ilman satulaa jne. Ja kun Nando tuli meille, olin varma etten ikinä pääsisi sillä maastoon saati menemään ilman satulaa tms hepan testailun takia. Ja aluksihan se harmitti suunnattomasti kun tuntu ettei mikään onnistu eikä pääse tekemään mitään vanhoja hauskoja juttuja, mutta siihen tottui melko nopeasti. Ja vaikka kukaan ei olisi ikinä uskonut niin nykyään Nandolla voi tehdä lähes kaikkea mitä Kruunullakin ja luotan Nandoon paljon, mutta aikaa meni löytää se luottamus, toisaalta silloin ei jännittänyt enää yhtään!

   kun kärsivällisesti jakso työskennellä hepan kanssa niin luottamus löytyi ja kaikki palautui taas tosi mukavaksi esim pystyy juurikin menemään pellolla yms.

   Riippuu toki tosi paljon hevosesta, sanoisin että jos itseä jännittää niin työskentelee ja hankkii luottamusta hepan kanssa, niin ainakin ajan kanssa ei jännitä enään kun oppii luottamaan heppaan ja jos hevonen tekee jotain loikkia niin nekin tuntee jo ja osaa varautua :) Nando ainakin aluksi vaan testaili ja pelleili mun kanssa :D

   toivottavasti olis edes jotain apua, ja tsemppiä hepan kanssa :)!

   Poista
  3. Oli näistä paljon apua! Ainakin sain lisä uskoa et ehkä meidänkin välille syntyy vielä joskus joku kunnon ystävyys side heposen kanssa :)

   Poista
 2. ensimmäinen ja viides kuva oli lemppareitani :)

  VastaaPoista
 3. 9 :) ja voisitko postata useemmin kun näitä lukee aina niin mielellään :-) ?

  VastaaPoista
 4. eikö toi sun heppas vaan pysy käsis ilman pehlameita pellolla? tai siis ettet voi mennä sinne ihan vaan tyyliin normi kolmipalalla yms..?

  VastaaPoista
 5. rakastin kaikkia :) oot muuten tosi taitava ratsastaja! haluisin olla yhtä hyvä sitten kun alotan ratsatuksen. Olen kyllä kerran ratsastanut mutta tipuin selästä. Inspiroit mua olemaan parempi ihminen<3

  VastaaPoista
 6. 2 ja 9 on lemppareita ! :) ihanan vauhdikas postaus ja näytti heppa nauttivan aikalailla noista laukkailuista :)

  liityin lukijaksi,tosi kivan oloinen ja näköinen blogi ! :)

  VastaaPoista
 7. Onks pia varjosen talli tyhjillää nyt?

  VastaaPoista