perjantai 22. marraskuuta 2013

Suunitelmia

Älkää huoliko nandu ei yrittänyt purra, vaan nuoli naamaa ja kuva tuli siltä hetkeltä kun hampaat näkyy ;)
Moi! Kirjottelen nyt pikapostausta ennen aamun kisoja, jottei tule taas liian paljoa yhdessä tekstissä.

Lähdetään tänään Eholle kisoihin hyppäämään Romantikan kanssa, joka on siis siskoni kouluhevonen. Mennään vain 80cm kun en ole paria kertaa enempää hepan selässä viime aikoina istunut ja hevosellakaan ei ole pahemmin hypätty. Toivotaan että menisi hyvin! 
                    Torstaina oltiin Robbyn valmennuksessa hyppäämässä ja Romantika meni oikein hienosti. Mentiin vain pikku tehtäviä, jotka olivatkin hyvää valmistelua kisaa varten. On jännä istua niin erilaisen ja ison hevosen selässä verrattuna Nandoon, mutta hyvä päästä pitkästä aikaa treenaamaan muillakin. 

Nandun kanssa ei olla oikein puuhailtu mitään sen ollessa rokotuslomalla, jonka aikana se oli tosin hankkinut itselleen takajalkaan turvotusta, luultavasti haavasta. Fanny kuitenkin oli käynyt tsekkaamassa hevosen tänään, ja lavat ei olleet niin hyvät, lavajumppa jatkukoon! 

Muuten suunnitelmat alkaa olla selvät jos vaan hevonen pysyy terveenä, ja suunnittelinkin jo treeniohjelmaa Nandolle talvikuukausiksi, vielä pitäisi suunitella kuskille! Tänä talvena yritän tosissani keskittyä siihen, että tästä treenikaudesta on meille hyötyä ja ollaan valmiita keväällä. Haluan myös itse kehittyä sillätavoin, että voin antaa hevoselle selkeät ohjeet mitä tehdään ja se voi luottaa minuun, ei niin että selästä tulee vähän miten sattuu ohjeita ja hevonen joutuu yksin ratkaisemaan tehtävät.  Paljon kehitettävää siis itselläni, katotaan mihin ollaan keväällä päästy ! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti