maanantai 11. marraskuuta 2013

Back to the(real) work!

Moi!
Nandu on nyt päässyt aivan normaaliin työhön, ja kunnon kohotus on tällä hetkellä päällä! Ollaan oltu jo kahdella estetunnilla ja hevonen on ollut super.
 
Meillä on nyt mennyt ihan hyvin, oon innostunut oikeasti työskentelemään ja ottamaan hevosen kuulolle. Ollaankin treenattu jonkin verran harjotusravissa, mitä tehdään tosi harvoin Nandon selän takia, mutta nykyään pystyn istumaan siellä jo jotenkuten. Huonoja päiviä on tietenkin ollut myös.
 
Menin myös yksi päivä ensimmäistä kertaa ilman satulaa! Nando oli vähän ihmeissään ja herkkänä, kun sillä on vain oltu yhden kerran uiton aikana hetki ilman satulaa selässä. Heppa yllätti taas mut ja en edes tippunut ;)
Pari puhelimen kuvaa ennen viime keskiviikon hyppyselostuksia;
Happy horse ekan estetunnin jälkeen!

ilman satulaa!

Kävin laittamassa saappaat ja Nando oli jo ehtinyt repiä loimen puoliksi pois..

Romantika <3
Eli oltiin viimeviikolla ja edellisellä estetunneilla. Nando on ollut super innoissaan ja ihme pomppimista onkin ollut paljon. Rytmi ei ole vielä löytynyt ja itse jään vähän pitämään taas, mutta eiköhän se siitä kun rutiini tulee takaisin :)
Viime keskiviikkona Nandu huomasi heti alusta, mitä oltiin tekemässä ja kuumui vähän. Alussa taas hevonen pomppi, ja tuntui hirveeltä, lopussa sitten vähän parempi. Onneksi sain vähän videota, koska hevonen näyttää niin erilaiselta kuin tuntu, ja ens kerralla annan sitten edetä taas vähän enemmän! Mutta antaa parin pikku klipin puhua puolestaan :

11 kommenttia:

 1. Hienosti te meette (; Ainoo juttu mikä pisti silmään on toi kun Nando vaihtaa laukkoja kokoajan ja ristilaukkaa ym mutta kai te pääsette siitä eroon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se tekee sitä aina kun pääsee pitkästä aikaa hyppäämään ja on innoissaan, myös toisessa takajalassa vamman takia oleva heikkous vaikuttaa asiaan, kyllä se siitä kun heppa rauhottuu ja saadaan voimat takasin :)

   Poista
 2. Ootte kyllä kehittyny tosi paljo! Enne näytti siltä että Nando vie siua ihan kuus-nolla, mut vaikka se onki vähän "riehakas" vieläki, ratsastat sitä jo tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kiitos, omasta mielestä meno ei ollut ihan parhainta vielä, mutta eiköhän se siitä :D :)

   Poista
 3. mmmmmm... juu mitäpä tuostakaan sanomaan, ihme pomppimista joka suuntaan, että joo hyvä te!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitä selität :D

   Poista
  2. Joo ekan anon kannattais lukea ensin postaus niin vois olla asioista esim sen verran perillä että lähemmäs kolmen kuukauden hyppytauon jälkeen hevonen voi olla hieman innoissaan ? :))

   Poista
 4. Haha ihana huomata kuinka heppakin nauttii ku pääsee hyppäämään pitkästä aikaa :) tsemppiä teille jatkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Hepalla hauskaa mikä on tärkeintä, vaikka ratsastaja saattaa ollakkin vähän pulassa haha :D

   Poista
 5. Olitko kuvaamassa Eholla 16.11?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo tavallaan, olin kaverin kisahoitajana ja kuvaajana ja kuvasin samalla sen tallilaiset :)

   Poista