tiistai 16. huhtikuuta 2013

Veljekset Wahlsten

Olin viime viikon TETissä Veljekset Wahlsténilla, joka on siis hevostarvikeliike, jos joku ei sitä vielä tiennyt ;) Itse ostan varmaan suurimman osan vaatteistani ja tavaroistani sieltä, ja he valmistavat myös paikan päällä nahkavarusteita. Nandultakin löytyy esim. W-Profilen martingaaliläppä! :) Pääsin vielä itsekin tekemään pari työtä TETin aikana nahkapuolella. Sain sitten vielä valita lopuksi pari tuotetta itselleni Wahlstenilta ja tässä tulee varuste-esittely yhteistyössä Wahlsténin kanssa, kiitos vielä heille tästä mahdollisuudesta! Esittelyn piti tulla jo aiemmin mutta Nandu järjesti (taas!) vähän ylimääräistä ohjelmaa ja söi lauantaina muovipussin, joten en ole ehtinyt aikaisemmin. Onneksi hengissä selvittiin tästäkin Nandun ideasta ja nyt olen ainakin ehtinyt testaamaan tuotteita!

Ensimmäinen tuote on Horse Comfortin nahkavyö niiteillä, hinta 59€ Tätä vyötä olen nyt käyttänyt pari kertaa ja on tosi laadukkaan tuntuista nahkaa! Ja ollaan vielä Nandun kanssa tosi tyylikkäitä, kun Nandun suitsien otsapannassa on samanlaisia niittejä ;)

Seuraava tuote, minkä valitsin, oli Lamicellin harmaat ratsastushousut, hinta 95€!
Olin katellut näitä housuja aiemminkin, ja jee nyt onneksi sain ne :) Ne on tosi mukavat jalassa, kangas on ohutta ja joustavaa ja istuu hyvin. Sopii muuten hyvin ton vyön kanssa!

Wahlsténilta ilmestyy muuten kohta uusi kuvasto (täältä pääset nettisivuille: http://www.veljwahlsten.com/fi/Etusivu/  ) ja se löytyy myös Facebookista täältä. Tykkäsin Wahlsténin sivusta, ja siellä onkin joka kuukausi arvonta, josta voi voittaa jonkun tuotteen. Esimerkiksi tässä kuussa sieltä voi voittaa uudet Beta supergrip-ohjat, eli sinne vaan tykkäämään! :)

11 kommenttia:

 1. hah, mites se muovipussin onnistunu syömään:D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen karsinan ovee oli jätettu siihen ulkopuolelle sellanen ikean sinisen pussin tyylinen heinäkassi, ja Nando on erittäin taitava suustaan, joten oli saanut sen jotenkin keploteltua karsinaan ja syönyt :DDD

   Poista
 2. Siis saitko noi ilmaiseksi :)

  VastaaPoista
 3. Mullakin on noi samat LamiCell housut (paitsi ruskeina) ja ovat olleet kyllä ihan mielettömän hyvät :)

  Niin ja kiva postaus.

  VastaaPoista
 4. onko sulla raudat ? millon oot saanut ne ? :o

  VastaaPoista
 5. Laita Nandosta kuvia Instagramiin! ;) seuraan sua siä nimellä mikkijjuuli :)

  VastaaPoista