tiistai 19. helmikuuta 2013

Nansku hierottavana

Ensimmäiseksi muistutan vielä, että tänään viimeiset mahdollisuudet kysyä edellisessä kysymyspostauksessa, joten käykää äkkiä laittamassa sinne vielä viimeiset kysymykset! toivottavasti ehdin jo huomenna aloittaa vastaamisen :)

Nando oli siis jo 7.2 taas Fannyn hieronnassa, ja hevonen oli ollut jo paljon parempi, ja sen huomasikin ratsastettavuudessa. Saatiin uusia liikkeitä takaosaan, koska Nando ei ilmeisesti käytä takaosaa tarpeeksi, mutta takaosassa ei ole mitään vikaa, vaan se 'vika' on sen korvien välissä, ja se pitääkin saada luottamaan ja uskomaan että se pystyy käyttämään takaosaakin kunnolla :) tässä aika pitkä video Nandosta hieronnassa, videossa englanninkielentaitoisille myös selostusta.Mutta aluevalmennuksien jälkeen Nandon vasemman takasen etupuolelle jänteen kohdalle oli ilmestynyt outo kuhmu, ja pelättiinkin aluksi sen olevan jännnevamma, vaikka se ei arkonut/turvottanut enempää eikä liikkeessäkään näkynyt mitään, mutta Nando kävi silti torstaina eläinlääkärillä, ja siellä sanottiin että jänteessä on jokin aivan pieni juttu mutta pystyy menemään ihan normaalisti kylmäämällä liikutuksen jälkeen.
Meillä pitikin olla Yrjö Suomuksen(jonka kautta Nando tullut) estevalmennus lauantaina, mutta valitettavasti se peruttiin.
              Pikku alkuviikon kävelyloman jälkeen hevonen onkin ollut huonompi ratsastaa, ja lavat on menneet vähän huonommaksi, koska eläinlääkärissä ei nyt yleensä paljoa verytellä ennen juoksutusta, niin Nando oli sitten juossut kylmänä ja siitä lavat menneet huonommiksi. No toivottavasti treenillä saadaan ne taas superkuntoon.
Mutta meille tulee nyt jokatapauksessa pikku ratsastusloma taas, koska tänään Nando rokotettiin, mutta lähden pian sitä taluttamaan.

Voi muuten olla, että lähdetään ensiviikolla eli hiihtolomaviikolla harjotuskisoihin läheiselle tallille, ja siitä se kisakausi sitten lähteekin käyntiin :)

9 kommenttia:

 1. lähdet kisoihin, kipeällä hevosella, ei hyvältä näytä! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XDDD joo miten se nyt kipee on, saatiin jalkoihin erikoistuneelta eläinlääkäriltä, yhdeltä suomen parhaimmalta lupa normaali käyttöön ja hyppäämiseen, niin kauan kuin patti on siinä pitää käyttää pitkiä suojia takana, mutta nyt se on jo lähtenyt, lisäksi lavat eivät ole ns kipeät vaan vähän jumissa, niinkuin silloin kun se tuli mutta ne oli vain enemmän jumissa alussa, nyt ne on jumissa verrattuna miten se oli ennen pikku lomaa, joka ei vaikuta pienten esteiden hyppäämiseen mitenkään.

   Poista
 2. Toi oli tosi mielenkiintonen toi video !:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että pidit! Munkin mielestä toi oli kiva kun fanny vielä selosti :)

   Poista
 3. mihin luokkaan aattelit osallistuu jos kisoihin meet ? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan 80&90, kysyn vielä meidän valkulta ensi viikolla :)

   Poista
 4. Blogisi koostuu erilaisista, monipuolisista ja mielenkiintoisista asioista. Jaat sopivasti hevosjuttuja ja olet vuorovaikutuksessa lukijoidesi kanssa. Tykkään ulkoasustakin, vaikka tausta onkin valmistausta. :)

  Käythän vastavierailulla !
  http://elsanblogitus.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Wau miten kaunis oot♥ Ja ihana blogi muutenkin!! :>

  http://saijis.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Mun blogissa on sulle haaste!

  bourgogneandme.blogspot.com

  VastaaPoista