torstai 22. marraskuuta 2012

...

Moikka! 
En saanut sitä muistikorttia edelleenkään toimimaan joten tässä vain pari kuvaa jotka kopion Facebookista kun niitä viime postauksessa lupailin.
Kuvat on otettu varmaan kuukausi sitten jolloin Kruunu oli juuri raspattu ja toimi tosi hyvin koulussa.

 Kruunun suussahan oli ollut jos jonkinmoista asiaa, hampaat oli kuluneet niin että poni ei ollut pystynyt kulkemaan kunnolla peräänannossa kun se sattui, josta johtuikin se, että Kruunu on ollut tosi hankala suusta. Sisäposkissa oli myös haavoja kun poni oli purrut itseään poskiin.
 Raspaus oli Vermossa hampaisiin erikoistuneella ell. ja vaikka matka ei ollutkaan lyhyin niin onneksi poni siellä kävi koska ennen meille on sanottu aina että suu ihan ok kunnossa..

Mutta oltiin kolme viikkoa sitten omalla tallilla estevalmennuksessa joka meni ihan hyvin, Kruunu oli tosi kuuma kun oli hackikset ja pitkästä aikaa pääsi hyppäämään omassa maneesissa, toisella oli niin super hauskaa! :)

Meillä piti olla viime lauantaina aluevalmennukset, mutta lähdettiin juuri silloin Saksaan neljäksi päiväksi ja valitettavasti aluevalkut piti jättää väliin..

Tultiin sitten tiistaina takaisin kotiin ja tulinkin sitten kipeäksi, onneksi kuitenkin vasta viimeisenä päivänä eikä ekana!
Oli kuitenkin tosi hyvä reissu, tosin aika rankka. Ostin spooksin vaal.punaisen hupparin ja roecklin ruskeat talviratsastushanskat(jotka tosin jäi saksaan, mutta saan ne pian takaisin...) kun ehdittiin nopeasti käydä jossain hevostarvike kaupassa.

Parin viikon sisällä(toivottavasti jo ensi viikolla!) sitten tuleekin yksi tosi kiva juttu jota odotetaan innolla jos vaan kaikki sujuu niinkuin pitääkin, mutta siitä sitten lisää myöhemmin ;) 
Ainiin tämän postauksen piti tulla jo viime keskiviikkona mutta olin unohtanut julkaista tämän kokonaan ! hups.. no mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

7 kommenttia:

 1. tuleeko saksasta heppa? ;)

  VastaaPoista
 2. Arvelisin samaa ^ :) Ja ihanaa lukea sulta taas postausta pitkästä aikaa! :)

  VastaaPoista
 3. Villi Kruunu tossa vikassa kuvassa :D Mutta arvelen samaa kun ano ja rrosa ;)

  VastaaPoista
 4. tää ei nyt oikee kauheesti liity asiaa, mut sillo ku menitte kokeilee kruunuu nii oliks sul valmentaja mukana ja oliks tallipaikka jo tiedossa ennenku ostitte? :)

  VastaaPoista
 5. ehkäpä ;))

  ja ano; valmentaja tuli aina mukaan tokalla kerralla jos oli sopiva poni mutta kruunulla me vain kuvattiin pitkä video ja näytettiin valkulle kun ei ehtinyt, tallipaikka oli tiedossa :)

  VastaaPoista
 6. Mitä Kruunulle käy kun/jos saat uuden hepan :)?

  VastaaPoista