keskiviikko 31. lokakuuta 2012

back in time ..

moikka!
Kuten varmaan monet huomasikin niin mun blogi oli piilotettuna aika kauan ja aluksi tän piti olla poissa vain muutama päivä, korkeintaan viikko, mutta 'pikku tauko' venyikin noin seitsemään viikkoon.. Nyt kuitenkin palautin tämän blogin ja ajattelin taas ruveta kirjottelemaan - tosin en tällä hetkellä niin aktiivisesti kun aikaa ei kovin ole.
Noh kuitenkin, on tapahtunut tosi paljon, kaikkea en edes muista ja jotkin asiat jää teiltä vielä hetkeksi pimentoon ;)

Ollaan oltu muutamissa estekisoissa ruusukeseinää kartuttamassa ja Kruunu on ollut super!

Oltiin siis meidän kisatauon jälkeen ensimmäisissä kisoissa vironmäellä 16.9. Kruunu oli tosi kivalla päällä ja vaikka ponilla ei paras vauhti ollutkaan päällä niin kuitenkin kiltisti hyppäsi.
    70cm luokassa arvostelu oli 367.2 eli sai uusintaan uuden lähtömerkin, päästiin puhdas perusrata ja tein sitten  ympyrän että odotin lähtömerkkiä ja luulin etä sain sen jo ja lähdin uusintaan, ehdin hypätä 2 estettä kunnes kuulutettiin että lähdettiin ilman lähtömerkkiä ja meidän uusinta hylätään. Saatiin kuitenkin jatkaa vielä kolme viimeistä estettä ja nekin meni hyvin. Olin tosi tyytyväinen Kruunuun vaikka olinkin ittelleni tosi vihainen kun kämmäsin noin. Kukaan ei päässyt uusintaa hyväksytysti ja meillä oli nopein perusradan aika joten loppujenlopuksi voitettiin luokka :D
80/90cm Kruunu oli alkuradasta aika tahmea ja kolmoseste oli sarja johon käänsin liian tiukasti joten laukka hyytyi ja tuli kielto, lähinnä omasta mokasta. Uudella yrityksellä ja paremmalla vauhdilla loppurata loppuun hyvin ja oltiin sitten toisia luokassa.

30.9 oltiin Kumralla kisoissa ja mentiin 80cm ja 90cm, kummastakin 0/0 ja kasikympissä sijoituttiinkin 4.n, vaikka meille uusinnasta tulikin yksi aikavirhe kun en hackamoreilla saannut käännettyä yhdestä kohtaa.. Olin taas tosi tyytyväinen Kruunuun :)
koutsi ja valmennettavat! tosin koutsi tuli vasta juuri ennen toisen radan alkua ..
Sitten oltiin 13.- ja 14.10 aluekatsastuksissa tampereella. 1.päivä koulu meni ihan hyvin ja etäisyyksien katsomiset sekä laukan säätely, isommilla esteillä tuli pari tökkyä joista en nyt ala sen enempää selittämään. 2.päivänä hypättiin ratoja ja meni aika huonosti, harmitti kun ei tosiaan näytetty parastamme ja olin aivan varma ettei päästy. Arvostelu papereissa oli joka kohdassa kolmosta tai nelosta, mutta oli kyllä tosi kiva päästä Sannan valkkuun pitkästä aikaa vaikka ei todellakaan parhaiten menty..
No viimeviikolla tulikin sitten viesti että me kuulutaan hämeen este-aluerenkaaseen ja olin tosi yllättynyt ja ilonen !

Kävin myös Jennan kanssa Hihsissä sunnuntaina, mulla oli koko päivä liput mutta tuli vähän ongelmia seuralaisen kanssa ja onneksi sain sitten Jennan mukaan.
Oltiin siis kattomassa iltäpäivällä world cupit. Mukaan ei poikkeuksellisesti tarttunut mukaan kuin Anna Scarpatin tum. sininen huopa tommosilla ihanilla bling reunoilla ja meijän tulevalle koiralle(joka tuleekin tän viikon perjantaina!) kaulapanta ja tossut. Yleensä on tullut ostettua paljon enemmän mutta nyt ei löytynyt mitään..

Elina eli mun siskoni on nyt tehnyt sen blogin jo jokin aika sitten ja sieltä löytyy mm. postausta siitä Romantikan ähkyleikkauksesta. Romantikasta vielä sen verran että heppa on vielä hengissä vaikka onkin muutamaan otteeseen ollut uusi ähky, mutta lukekaa enempi Elinan blogista: http://equestrianista.blogspot.fi

Tossa vielä joku pikku video :)

Kruunulle kuuluu muuten ihan hyvää, on mennyt välillä tosi hienosti jä välillä taas ei niin hyvin. Ensi postaukseen yritän saada mun kameran muistikortin toimimaan koneelle niin tulee kuvia sekä tarkempaa selitystä vielä esimerkiksi Kruunun suusta. :)

6 kommenttia:

 1. Hei millä tallilla ootte nyt? Nätit karsinat nimittäin :)

  VastaaPoista
 2. Ollaan nyt pia Varjosen tallilla :)

  VastaaPoista
 3. Kivoi videoita ja kuvia (: Näin sut HIHSissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, ja heh en ollu varmaa kovin hehkeenä xd

   Poista
 4. Vastaukset
  1. missä noista videoista ? :)

   //
   Ja joku ano oli kysynyt että minkä kokonen mun co on niin poistin sen kysymyksen vahingossa kännykällä, niin se on kai 57 :)

   Poista