sunnuntai 12. elokuuta 2012

lomafiiliksiä ..

.. Ainakin bloggailun suhteen. Viime postauksesta on kauheasti aikaa, viime kuussa viimeks postannu ja koulukin alkaa tiistaina! Ei oo vaan ollut mieli kirjottaa, eikä mitään mistä kirjottaa, kun en ole saanut kuvaajiakaan.
En nyt ala kertomaan tältä postauttomalta ajalta, kun ei ole tapahtunut mitään, mutta Kruunu on tällä viikolla kulkenu tosi hienosti! Tiistaina se oli vielä aika kaamee, mutta sen jälkeen se on ollu super.
 En tiiä voisko se johtua siitä että sen kaviokulmaa muutettiin kun se on ollut liian pysty, jolloin sen liikkeetkin on ollut tönkömpiä kun nyt sen lavat alkaa oikeesti tuntua välillä irtonaisilta, vai siitä että oon mennyt nyt meksikolaisilla ja estesatulalla, ja sitten vielä siitä että Kruunu läpiratsastettiin viikko takaperin perjantaina.

Viime keskiviikkona meillä piti olla eka estevalmennus sitten 2kuukauteen, mutta se jouduttiin perua joten hyppäsin vähän itekseni yhtä ristikkoa. Kruunu oli niin innoissaan ettei se tiennyt miten se olis sen jalat oikeen laittanut!
loppuraveissa se sitten taas rauhottu ja rentoutu mikä on ennennäkemätöntä, yleensä on joutunut esteiden jälkeen mennä pikku kaheksikolla ja silti Kruunu on vaan kaahottanut mutta muutaman puolipidätteen jälkeen - naps - ja poni rentoutu ja kulki pyöreenä ja venytti hyvin. Oli niin hyvä fiilis ton kerran jälkeen :)

Torstaina menin Kruunulla koulua ja vitsit se oli taas niin hyvän tuntunen! tuli niin hienoa laukkaa ja ravia että Elinaki ihmetteli et mitä Kruunulle oli käyny ;)

Sitten tein yks päivä Kruunusta vuosi videon. Tein vähän erilaisen ja laitoin epäonnistumisia ensin, koska meidän vuosi ei oo ollut vaan sitä ainaista helppoutta ja ruusuilla tanssimista, mutta ollaan taisteltu ongelmat pois ja on tullut paljon onnistumisia. Meillä menee 1000x paremmin kuin vuosi sitten ja ollaan molemmat kehitytty todella paljon ja luottamus on ihan eriluokkaa nyt :)

on se Kruunu vaan ihana <3

7 kommenttia: