tiistai 14. elokuuta 2012

Kruuunu

Sain eilen Heidiltä kuvia viimeviikon Tiistailta, kun Heidi ja Hali oli silloin kattomassa Kruunua.
Menin silloin kumppareilla, vaikka noista ei oikeestaan oo mitään hyötyä kun ne on noin löysällä, mutta poni ei ehkä saa nykästyä ainakaan niin ylös päätä ..  :)
Eilen Kruunun hieroi taas pitkästä aikaa Fanny, joka silloin joskus alkutalvestakin löys Kruunun selästä ja lihaksistosta syyt miksi se lopetti yhtäkkiä hyppäämisen.
 Kruunu oli kuulema tosi hyvä nyt, selkä täysin kunnossa ja lavat jo todella aukinaiset ja ei ollut mitään lihasjännityksiä, paitsi yhdessä kohdassa aivan lähellä kaulaa lavassa oli pienet kohdat kummallakin puolella jotka oli kipeät, mutta Fanny sanoi että ne on tullut siitä kaviopaiseesta kun Kruunu ontui niin pahasti niin siinä tuli ne kipeiksi. Oli kyllä kiva kuulla positiivista palautetta, koska ollaan tehty paljon töitä ja ekassa hieronnassa poni ei selkeesti yhtään tykänny ja vaan seilas ympäriinsä, mutta nyt Kruunu seisoi tyytyväisenä rauhassa koko ajan :)

Eilen kävin myös hyppäämässä yhdellä piensuokki ruunalla Innolla, joka on Brunen omistajan toinen hevonen. Into oli aika hauska, mutta vaatis vaan vähän työtä. Hienosti se kuitenkin hyppäs lopussa vielä 110cm puhtaasti, lähti se sitten kaukaa tai läheltä :D

Plääh, nyt on taas koulu alkanu, loma olis kyllä vieläkin saanut jatkua, ja tietysti kun loma loppui niin tuli lämpimät ilmat! Täytyy toivoa että ehtisin tänne blogin puolellekkin kirjottelemaan ..

Pian lähetään tallille kun meillä on Pinkin koulutunti ja huomenna sitten Juhon estevalkkuun, jee odotan kyllä huomista!!

4 kommenttia:

 1. onks toi kypärä sun vai elinan :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elinan, niinkun voi vähän jo päätellä noista kuvista kun se on mulle jotain 2numeroa liian iso, mutta oma kypärä jäi kotiin enkä viitti mennä ilman kypärää .. :D

   Poista
 2. Kenen estevalmennuksissa käyt? :) Mulle tulossa poni, ja nyt suunittelen kenen valkuissa alkaisin käymään, niin olisi kiva kuulla sulta, missä ja kenellä käyt :)
  ps. Mullekkin tulosa Ruutsalolta poni :D

  www.pienenankyn.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan käyty Juho norilon estevalkuissa jostain helmikuusta asti, mutta en oo varma että onko se lähössä ulkomaille pian, niin aletaan ehkä käymään robert petternssonin estevalkuissa, sitte oon kans käynny sanna backlundilla mutta kun se ei enän käy missään meijän lähellä niin en oo hetkeen käynny :)

   Poista