tiistai 26. huhtikuuta 2011

Pouni hyppää

Eli eilen meil oliki koulutunnin sijasta estetunti ku oltii siel koulutunnil silloin sunnuntaina.
 Hyvin meni, oon tosi tyytyväinen ponii vaikka ratsastaja failailiki aika pahasti. Mut ainii tipuin Taas! alkuraveis poni säikähti jotain ja käänty niin nopeesti sivul et kellää ei ois ollu mahiksii pysyy siel, mut ei sattunu muutaku vasempaa keskarii ja se on vielki vähä kipee ja musta mut kyll se siit.

esteet oli mittakepin mukaa korkeimmillaan vähän vajaa 80 eli tosi pienii, mut näyttää mun mielestä tos videol kyl viel pienemmilt.
Ens viikolla lauantaina on se Riikka Lehtosen estevalkku, mut sit valitettavasti backlundin valkku tiistailta jää pois :(
 22.5. mun ois pitäny mennä romantikalla korpparii estekisoihin mut samana päivänä onki pyyrylässä estekisat joten meen niihin hetalla ni meen sit tiksul joskus toiste kisoihin. Luokkana mennää joko 60cm tai 80cm kattoo ny.
 Sitte kans loppukuust on lehtosen ja backlundin valkut tismallee samal viikolla mut mennään varmaan backlundiin sitten :)

9 kommenttia:

 1. gou hetulapopula, täs videos näkyy paremmin paljon te ootte kehittyny!

  VastaaPoista
 2. Mistä oot ostanu tai tilannu ton sun kypärän? :)

  VastaaPoista
 3. eb: :D
  anonyymi: koitin hihsissä ja tilasin sitte joensuun ratsunurkasta :))

  VastaaPoista
 4. Ahaa okei. :) minkä merkkinen toi on ja onko hyvä? :)

  VastaaPoista
 5. se on merkiltää charles owen ja malliltaa(jota varmaa tarkotit) charles owen welligton. On tosi hyvä, istuu ainaki mun päähän just täydellisesti ja on tosi pehmee ja mukava !:)

  VastaaPoista
 6. Mikä paita sul on tossa videossa? :))

  VastaaPoista
 7. Tiiätkö mistä voi tilata noita CO:n kypäriä ku ratsunurkka on lopettanu :<<

  VastaaPoista
 8. aijjaa no royal horses, ratsastusvaruste ma-nu, kasmon oy ratsastustarvikkeet, fuego, benitec ja kivihevonen ainaki myy noita nettiosotteiden mukaa :)

  VastaaPoista