maanantai 25. huhtikuuta 2011

kesä tuli


Sorge ku en taas oo kirjottanu ku kukaa ei päässy kuvaa ni en sit voinukkaa tehä yhtä yllätys juttua joka ois ollu se sadan lukijan postaus :(( no teen sen sit ku joku tulee kuvaamaa joten saatte oottaa siihen asti (;

Keskiviikkona korpparissa estetunti Anssilla. Viime estetunnilla ku menin sillä tipuin ja tais kieltää jokaiselle esteelle joten oli hyvä fiilis ku täl kertaa en ees meinannu tippuu ja kiels kai 2 kertaa radan viimeselle esteelle :) Joillekki epäröi mut sit ku vähän karjas ni hyppäs kaikki iha täydellisesti. Anssil vois kyl hyppää enemminki jos menis aina noin hyvin ku se on niin kiva sit ku hyppää :)

 Mut perjantaina menin ilman satulaa koska oli niin kiva ilma enkä ottanu varsii enkä kenkii mukaa. Tipahin heti alkukäynneissä ku upi säikähti jotain ja käveltii sen perässä ni hetaki säikähti ja ku oli pitkät ohjat ni en pystyny pysäyttää ni tipuin suoraa perseellee xd Loppu ratsastus meni hyvin kuitenki. Mentii tosi paljon taivutuksii ja sellasii ku oli ollu jäykkä silloin ku oli toinen ylläpitäjä mut ei ollu melkee yhtää jäykkä enää.

Sunnuntaina tultii just sopivasti tallille ku siel oli Sarin tunnin eka ryhmä ja n. puol tuntii et seuraava ryhmä alko joten äiti kävi kysyy et mahtuisko viel siihen toisee ryhmää ja mahtu ni päästii sitte tunnille :) Tunti oli hyvä ja tykkäsin ja kaikenlisäks Heta meni hienosti vaikka alussa oliki vähän reipas. Hyttysii oli kyl hirveesti ja ne oli kimpussa heti jos pysähty :s Tunnin jälkee poni oli ihan märkä joten pestii se sienellä. Ja ette oo varmaa tienny mut heta pelkää kuollaksee letkuja silloin ku ne liikkuu ja silloin ku niist tulee vettä, joten sitä ei voi pestä sillee et suihkuttaa suoraa sen päälle. Mut tänä kesänä olis se tarkotus totuttaa niihinki :)

6 kommenttia:

 1. kesä tulee ja ötökät myös ;)

  VastaaPoista
 2. jooo todellakiii kesä tulee ku tääl meilki päi on ollu torstaist lähtien 15-25 astetta lämmistä♥ ihanaa :)

  VastaaPoista
 3. Heta poseeraa ihanasti noissa kuvissa <3(::
  Ja tosiaan, ihanaa et kesä tulee.:)

  VastaaPoista