keskiviikko 19. tammikuuta 2011

valkkuu

Sori tän piti tulla jo maanantaina mut sitte en oo ehtiny kirjottaa :ss
Eli sunnuntaina oltii Riikka Lehtosen estevalmennuksessa, jonka valmennuksessa en oo siis ennen ollukkaa ja viimenen valmennus oli backlund joskus marraskuussa, tää väli ollaa nyt harjoteltu paaljon perus ratsastusta. :)
Heta oli tosi jännittyny aluks, esim ku säädettiin jalkkareita ni se vaan pyöri ja yritti keulia. Onneks kentällä se sitte rentoutu ja rauhottu.
Alkuverkoissa mentiin kiemuroita, kaarteluita, esteitten keskeltä ihan suoraa yms ja ravissa ravipuomeja keventäen ja kevyessä istunnassa. Laukassa heta pysy tosi hyvin hallinnassa eikä yrittäny lähtee viemään niinku yleensä, olin iha super tyytyväinen!
Alettiin sitte tulla sellasta tehtävää mis oli puomi-kavaletti-puomi innarina siis ja sit 3askelta ja taas puomi-kavaletti-puomi innarina, tultii ekalla kerralla se väli kyl 2askeleella ihan helposti, koska heta oli vähän innoissaa :DD loput hypyt päästii sitte oikeel askelmäärällä :) Kun oltiin tultu tota jonku verran ni riikka otti puomit pois ja nosti kavaletit esteiks, askelien määrä niitten välissä oli sitte se 4, aluks pidätin liikaa ni tuli 4½ askelta (ei näy videolla ku äiti ei kuvannu sitä) no seuraaval hypyllä sain sitte sovitettuu ne välit sopiviks ku ajoin ihan vähän eteenpäin enkä pidättäny niin paljoa. Tultiin tota pari kertaa kummastaki suunnasta ja vaihettiin toisee tehtävään. Kavaletti-1askel-ristikko-1askel- kavaletti. Tultiin tota ja sitte riikka viel nosti ja tultii se kerran ja sitte riikka nosti viel ja tultii se kans kerran sitte loppu verkkailtii :) vika oli n.75? koska isompaa ei tuol viittiny hypätä kentän melko huonon kunnon takia, mut ei se mitään :)

http://www.youtube.com/watch?v=jHEN1VSRnTQ
^^ joudutte nyt mennä kattoo videon youtubesta, koska en sitä pysty tähän laittaa sen takia ku kone ei päästä mua tohon videoon et voisin ottaa sen koodin :D

Kohta lähetään korppariin, tunnilla mennää luultavasti puomeja. Huomenna mulla on heta, ehkä koulutunti : )
Perjantaina mun ja jennan olis tarkotus mennä jennan hoito/vuokraponille sinnalle, jos sää sallii + jos sinne pääsee, mutta toivottavastii ;))
tältä päivältä yritän kirjottaa sitte huomiseks jos ehin :)

2 kommenttia: