maanantai 10. tammikuuta 2011

koulukiemuroita ja irtohypytystä

Torstaina mulla ja hetalla piti olla tunti, mut sit valkku ei päässykkää joten mentiin sitte ilman. Käynnissä taivuteltiin ja mentiin kolmikaarista, koitin myös yhtä ympyrä juttua mut kenttä oli vähän liian pieni siihen :s ravissakin mentiin kolmikaarisia ja ympyröitä, heta ei aluks meinannu taipua mut kyl se siit sitte verty. Ku oltiin alottelemassa laukkahommia kentälle tuli joku naine juoksuttamaa heppaansa, joten mentii toisessa päässä. Laukassa mentiin vähän vaihtoja ja vaihto joka kerral vaihto suoraa, eikä tehny mitään iso pukki vaihtoa vaan sellasen hyvän ja olin tosi tyytyväine :). 
Siellä oli muuten taas se maneesi työmaa eikä poni yhtää katellu :) hiano heta <3 

Perjantaina oli 'aikanen' herätys eli puol 10 koska 11 oli tiksun irtohypytys. Romance tykkäs ja oli ihan innoissaa ko se on kuitenki hypänny kunnol kaaaauan aikaa sitte kun sillä oli se pitkä saikku :s korkeimmillaan oli ehkä joku 100cm okseri, ei viittitty hypyttää sen takia isoa ku sillä on vielä niin huono kunto. 
 
^^ siinä elinan tekemä kooste hypyistä :)

Voistiosta mentiin sitten hetalle ku meillä oli se tunti mikä torstailta jäi pois. Ei menny mitenkää erityisen hyvin mut olis se kyl huonomminki voinu mennä. Yritettiin saada kans niitä takajalkoja alle ja etupäätä kevyemmäks, kyl ne siinä lopussa sitte tuli. Ei ehkä ollu ihan meijän päivä mut ei se mitään !

^^ tossa elinan kuvaamia pätkiä tunnilta. sori mun istunta laukassa ja ravissa DD:
Tuli muuten kuuma! :DD paitsi naama vaan jääty :<
 Hetaki oli hikinen kaulalta, en kyl ihmettele ku sillä on siinä niin paksu karva kaulalta :D mut onneks ostettiin se fullneck fleece niin heta kuivaa paremmin.  Puhuttii muuten et koulukisoihin vois mennä, pitäis vaan löytää hyvä luokka  :) mitäköhän heta mahtaa sanoo kouluaidoista ja niistä tuomareista ku ekaa kertaa niihin seki sitte pääsee. :D

Heta on nyt sitte jo 6-vuotias :oo

6 kommenttia:

 1. hahhahhaa vanha kurppaponi, makkaraks vaa!

  VastaaPoista
 2. vähä hyvin meni tossa irtohypytyksessä (: lukijaks> mutta mutta miten youtubesta voi linkittää noita videoita tolleen niin kuin siekin teet? (:

  VastaaPoista
 3. tiksu hyppää ;)
  sieltä videolta klikkaan sitä 'upota' juttua ja siinä on semmonen koodi, kopioin sen ja laitan täältä siitä teksti jutusta 'muokkaa html. koodia ja liitän sen siihen ja meen sitte takas siihen oikeesee tekstii mis näkyy kuvat ym, toivottavasti tajusit ja jos et ni voin viel yritää selvittä paremmin :D

  VastaaPoista
 4. hienosti te meette;)! ja upeet ne irtohypytys pätkät!:D<3

  VastaaPoista