sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Hetailua ja tiksu

voistion kisoista

Torstaina menin hetalla itsenäisesti. Mentii puolikkaalla kentällä, koska toises päässä meni kukkis(joku mini shettis :D).
Heta meni ihan hyvin, lopussa ku viereiselle pellolle meni joku suokki ja sen ratsastaja Heta ei oikee enään meinannu keskittyä, koska ei oikee nähny sitä ratsukkoa ku oli pimeetä. Loppujen lopuks suostu taas kuuntelee ja alko polkee takajalkojaan hyvi alle :) sitte annoin pitkät ohjat ja kävelin loppukäynnit.

Perjantaina Hetan omistaja piti tunnin. Tunti alko jo 2, ja oltii ekaa kertaa valosalla :)
Aluks heta ei taas keskittyny yhtään, koska vieressä oli hälinää ku maneesia rakennettii. alkuverkkojen jälkee alettii mennä pohkeen väistöjä eka käynnissä sitte ravissa. Ku käynnissä meni hyvin ni siirryttii ravii. Poni ei käynnissä eikä ravissa eka meinannu väistää mut loppuu kohen parani. sitte alettii laukkaamaan, joku oli jättäny esteen kentälle ja hetan omistaja sano et voin tulla sitä. mul oli kyl tosi pitkät jalkkarit (koulu) mut eipä sil niin ollu väliä ku este oli eka ristikko ja sit ehkä joku 50cm. Oli kivaa hypätä hetalla pitkäst aikaa ku viimeks oon hypänny ehon verkassa hetalla. : D Tunnin jälkee hoidettii poni kuntoo ja annettii kuivii leipii mitä tuotii kotoo ku heta ol nii hieno♥

Sunnuntaina eli tänään kävin ratsastaa romantikalla, koska elina on ypäjällä lindalla. Tallilla kävi eilen joku fysioterapeutti ja se katto tiksuaki, sitä  pitää kävelyttää joko maasta tai selästä 2pv pitkin ohjin et jotku lihas jumit lähtis pois. Joten menin tänää vaa käyntä pitkin ohjin ilman satulaa ehkä puol tuntia tai enemmän. Tiksu on ihana :) <3

Pv-t. Romantika III 'romance' 'tiksu'
 2000
säkä n.170cm
re. 130cm
ko. vaB
om: elina
 tiksu on kiltti hoitaessa ja ratsastaessa. ratsastaessa ei pukittele tai keuli eikä esteillä kiellä. ja kaikki rakastaa tiksua koska se on niin kiltti ja kaunis. jopa meijän iskäki uskaltaa taluttaa sitä vaikka ei tykkääkkää isoista hepoista :)
tiksu ei tykkää eläinlääkärista eikä satula-autosta eikä raipoista ja on välillä hankala lastata mut välil ei :D tykkää ruuasta, ruuasta, rapsuttelusta, maastoilusta, ruuasta, elinasta, joistakin hepoista ja ruuasta.


^^ kattokaa elinan blogi jossa romantikasta  paljon juttuja (selatkaa sivuja eteenpäin) + "hepat" osiossa löytyy tiksusta enemmin juttua ja sen takii en tänne enempää jaksa laittaa! :)
++ jos ootte youtubessa käykää subbaamassa elina koska se tekee hienoja videoita tiksusta ja en tiksusta niitä itte oikeen tee :)
http://www.youtube.com/user/whereismypony


^^ elinan tekemä video tältä talvelta :)

mun tekemä video viime talvelta :)


    ^^viime talvelta, näytän aika kirpulta :--D

2 kommenttia: