sunnuntai 19. joulukuuta 2010

keskiviikko

Olin tunnilla korpparissa, menin Fiolalla ja hypättii. No fiola ei oo mun lemppari ja en oo sil paljoo mennykkää, olin syksyllä yhissä kisoissa sillä ja laitan nyt jotain kuvia ni saatte mielikuvaa  minkänäkönen se on :)
Fiola on luultavasti saksanratsu poni?
iästä ei mulla oo tietoa
säkä on korpparin sivujen mukaan n.145cm
re. 110cm
ko. heBnonii tunnista siis esteet oli tälläses järjestykses ( noi mis on keltasii viivoin on esteitä ja noi mitkä on pelkästää punasii on kavaletteja ja ristikot on tollasii mis menee kaks puolittain ) toi yks musta viiva tuol vasemmalla on sitte katsomo mut unohin kirjottaa siihen :D

 
hypättiin verkkahypyiks pari kertaa toi päädyssä oleva ristikko sitte mentii yhen kerran toi nelois sarja (jos kutsutaa sil nimel :DD)
jonka jälkee alettii hyppää pikku ratana

Ekana mentii yksäreitten päädystä  ristikko päätyyn päin toi neloissarja  jossa tuli yks askel aina välii sitte siitä käännettiin tolle ristikolle ja ristikolta käännettii okseri sarjalle johon 3 askelta(yksäri päätyy päin) ja sarjalta kavaleteille pois päin yksäripäädystä jotka oli innarit, tultii viel toisen kerran. sitte vaihettii suuntaa jonka jälkee noora nosti esteit ja pystyt oli sit ehkä 85centtisiä, ristikkoja nosti kans.  tultii sillee et kavaletit yksäri päätyyn päi, okseri sarja poispäin siitä tiukka käännös ristikolle jonka jälkee tultii viel neloissarja yksäri päätyy päin.
fiola on sellanen et tekee sellasii hassui hyppyi jos pidättää liikaa
tai sitte kieltää joten joutuu pitää pohkeen tosi hyvin kiinni tai tulee stoppi. No pienemmällä radalla tuli outoja hyppyjä joissa on vaikee istua ja poni meni vähän niin ja näin, sitte kun mentii rata "isompana" niin fiolahan oikee sytty ! imi esteelle paljon ja hyppäs lennokkaasti ja oli muutenki tosi kiva, no fiolal on saksas kisattu 110cm tasolla et ei ota hirveesti pienii esteit huomioo. Mut poni oli tosi kiva  mitä oon sil menny, haluisin ehkä mennä enemminki :)

sori tuli vähän tylsä pitkä teksti joka oli ehkä vähän sekava?? 
kommentoikaa mitä mieltä ootte ja voitte sanoo miten mun tekstit olis kiinnostavampia :D
eip muuta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti