torstai 26. marraskuuta 2015

New Horse Cindy

Moikka pitkästä aikaa! Paljon on taas tapahtunut ja joku päivä voisin tulla kirjottelemaan kauden muutamista viimeisistä kisoista.

Tällä kertaa kuitenkin esittelen vihdoin meidän uuden hepan Cindyn. Instagramissa meitä seuraavat tietävätkin jo hepan.
Eli meille tuli viikko ennen Horse Showta(eli noin kuukausi sitten) uusi heppa CF Cindy (i.Clay ii.Contender ei. For Pleasure). Cindy on tosi mukava ratsastaa ja meillä onkin mennyt hyvin, ollaan oltu kaksi kertaa jo kisoissakin hyppäämässä pikkuluokkia, joista tullut puhtaat radat.
Cindy on vähän kokemattomampi kuin Nando ja ylihyppää välillä liikaa, ja alussa se tekikin tosi isoja loikkia. Ylihyppääminen on onneksi alkanut jo vähentyä kun on tullut lisää luottamusta. Nyt meillä on hyvin talvi aikaa treenata ja ensikaudella sitten päästään kisaamaan enempi :) Nando ei siis ole lähdössä mihinkään, vaan treenailen vain kahden hepan kanssa nyt.
 Tässä vielä pieni videonpätkä treeneistä ja kisoista;

Cindy on tosi fiksu ja kiltti ja maastoilemaankin ollaan päästy6 kommenttia:

 1. Ratsastat kyllä ihanan siististi :) Paljon tsemppiä treenikauteen molempien hevosten kanssa!

  VastaaPoista
 2. Ihana blogi!
  Oot ollu vissii siellä yyterin leirillä
  Niin onks se kiva paikka?
  Onks sie kivat opet?
  Ja millane se majotus on?
  Kiitos jos vastaat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, joo olin siellä muutama vuosi sitten pari kertaa, ja silloin ainakin tykkäsin, nykyään siellä on uudet opet ja tallinpitäjät joten en tiedä nykyopetuksesta mitään kun ilmeisesti paljon muuttunut kaikki systeemit :)

   Poista