sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Aluevalmennukset 25.-26.6 - never say never

Meillä oli siis tiistaina ja keskiviikkona aluevalmennukset ypäjällä, aluksi ei oltu menossa sinne koska Nando asuu Sannalla ja Sanna on myöskin aluevalkku, mutta valkut olikin derby kentällä joten lähdettiin sinne! Aluksi pelkäsin että mitä siitä tulee kun Nandon pääsee jättimäiselle ruohokentälle ja hypätään vielä kaikkia derbyesteitä, mutta kaikki yllätyttiin miten hyvin meni! Nando oli tosi rennon olonen ja pidätteet meni läpi, ei kytännyt mitään esteitä ollenkaan, vaikka huomasi ettei ollut ikinä hypännyt esim derbyesteitä. Ekana päivänä käytiin vielä maastossa hyppäämässä pari pientä maastoestettä ja Nando meni nekin tosi kiltisti!
Tokana päivänä käytiin valmennuksen jälkeen uittamassa.

Yleensä sanon kaikkeen 'never say never' mutta pakko myöntää että en olisi uskonut että tulisin ikinä menemään Nandolla hetkeäkään ilman satulaa, saati uittamaan, tai hyppäämään tässä vaiheessa derbyllä kontrollissa. Nando on ollut meillä puolivuotta, ja paljon on tapahtunut puolessa vuodessa, räjähtämäisillään olevasta hevosesta jolla ei edes pystynyt kävelemään pitkin ohjin alkukäyntejä maneesissa, on tullut hevonen jolla voi käydä maastossa pitkin ohjin, uittamaan ja tekemään lähes kaikkea.. töitä onkin tehty paljon, mutta en olisi ikinä uskonut että päästään tähän tilanteeseen jo puolessa vuodessa, sen verran meillä oli ongelmia, suurin muutos onkin tapahtunut sinä kuukauden aikana kun Nando on asunut Hattelilla :)

laitan illalla tai huomenna eilisen päivän kisoista sitten postausta.

Mutta tässä video molemmilta päiviltä ja uittovideo lopussa :) sanokaa jos video ei toimi














tokan päivän uittokuvia :)











28 kommenttia:

  1. Ootte niin hienoja :)

    VastaaPoista
  2. ootte kyllä kehittyny ihan huimaa vauhtia, sä ratsastat nätisti ja nando on ihan sikahieno! :) mullaki on vähä sama mun uuden hepan kanssa (tuli mulle 3kk sit), ekat viikot koko ajan pelätä koska se hyppää mihinki ja pari kertaa hyppäski pystyyn nii et lensin sieltä. en uskaltanu kävellä sillä pitkin ohjin ja olin muutenki kauheen varovainen sen kaa koko ajan, ei puhettakaa mistää maastokävelystä tms. en ois sillon ikinä uskonu että tuun parin kuukauden päästä maastoileen sillä mitä tehään nyt itekseenkin, saatika meneen ilman satulaa ja uittaan. siitä on tässä muutaman kuukauden aikana tullu hevonen johon voin luottaa melkeimpä tilanteessa kun tilanteessa, kun alussa en voinut luottaa siihen ees maneesissa kävellessä... mut paljon tsemppiä teille jatkoon ja onnee tuleviin kisoihin, teistä niin kuullaan vielä ;)

    ps. oltii kans eilen treella kisoissa ja mua harmitti ku en nähny sua, menin ite 90 ja 100 cm :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon!:) joo se tuntuu välillä niin uskomattomalta kuinka nopeesti kaikki muuttuu kun tulee luottamusta, tsemppiä sullekkin uuden hepan kanssa :)!

      Poista
  3. Onnea Annika! Olette hienoja ja olen hurjan ylpeä sinusta, että olet jaksanut kaiken tuon työn tehdä ja nähnyt vaivaa! Olet paneutunut sellaisiin ongelmiin, joita moni ei varmaan haluaisi edes nähdä. Nandulla on maailman paras paikka olla sinun hevosesi! Kuten Fanny sanoisi; Keep up that good Work!!! T. Polan äiskä :)

    VastaaPoista
  4. Tuitui nando on niin söpö tuola vedessä.. Ja ootte kehittyny ihan huimasti! Milloin ootte päijät-hämeessä skabailemassa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) jaaa en tiiä, varmaan sitten kun on jotain sopivia kisoja :)

      Poista
  5. Mulla on kuvia teistä Tampereelta :) Voit kysyy niist mun s-posti osotteesta:) weeww_@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. oi teillä meni ihan sika hyvin ! :) kävitteks te maastoesteilla ekana päivänä ?

    VastaaPoista
  7. Pakko myöntää et en olis ikinä uskonut näkeväni tällaista, kun kattelin niit ekoja videoita joissa meininki näytti aika vaaralliselta :) Mut hienoa työtä, voit olla ylpeä itsestäsi ja tyytyväisen näköisestä hepastasi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha no ei välttämättä moni ois uskonutkaan :D mut kiitos :)

      Poista
  8. olisiko sulla laaksolla tulossa lähiaikoina kisoja:)? olisi mukavaa tulla katsomaan<3 ootte kehittyny huimasti!! ootte parhaita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. öö no ei ihanihan lähiaikoina, mut husöhön ollaan tulossa ens viikolla luultavasti :)

      Poista
  9. wau! hienoa työtä ootte tehny nandon kanssa! näyttää jo tosi hyvältä teidän meno, sanna on kyllä super! :)
    mistä oot ostanu nuo hyppykuvien ratsastushousut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, joo sanna on paras ;)! ja hevosmessuilta, ne on equilinen x-gripit (:

      Poista
  10. Sulla on ihan superkivannäkönen hobu!

    VastaaPoista
  11. voi ei apua , aloin nyt täs illal selailee bloggerii pitkäst aikaa, ja muistan ku luin sun blogii iha mun lempiblogin :D ! iha alusta asti ain aloin lukee sitä ja vitsi oot kehittyny ku katoin tätä sun blogiis nyt ! vau ! tsemppii jatkoo ! :)

    VastaaPoista
  12. Sulla on tosi kiva blogi :) liityin lukijaks, käytkö kattomassa mun ?
    http://boleponi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  13. Sulla on hieno blogi ja upea hevonen :) tiedätkö onko siskosi sulkenut bloginsa vai miksei sitä pääse lukemaan enää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) en tiiä yhtään, varmaan laittanu kesätauolle tai jotain :/ :D

      Poista
  14. Löysin tän sun blogis hiljattain ja tykkään kyllä kovasti! Odotan innolla päivityksiä ja kuulumisia. Tsemppiä koitoksiin!

    VastaaPoista