maanantai 21. syyskuuta 2015

summer 2015


(C) JANINA PITKÄNEN
 Moikka!  Syksy on jo melko pitkällä, ja kisojakaan ei ole enää jäljellä enää monia. Blogi on unohtunut kokonaan, aikaa tai kiinnostusta ei ole vain löytynyt.. Päätin kuitenkin vihdoin tulla postailemaan, kun olen kotona kipeänä.
Instagramia olen päivittänyt ahkerammin, sitä kannattaa käydä seuraamassa jos kiinnostaa! https://instagram.com/nando_za/

Loppukeväästä meillä meni Nandon kanssa hieman huonommin, tuli muutamia huonoja ratoja. Hyppäsimme Finnderbyssä National Touria kolmena päivänä, kaksi ensimmäistä päivää(115cm ja 120cm) meni tosi huonosti. Kolmantena päivänä hypättiin 125cm, joka meni paljon paremmin, molemmat keskityttiin hyvin. Nurmella oli kiva päästä hyppäämään, harmi että nurmikisoja ei ole niin paljoa..


Kesä oli inhottavan sateinen, ja parikin starttia jouduttiin jättämään hyppäämättä, kun pohjat meni niin huonoiksi. Meidän piti jo kesäkuussa hypätä ensimmäinen 130cm, mutta silloinkin satoi niin paljon, että peruutettiin lähtö.. Olin näköjään ladannut kesäkuun lopusta jonkin treenivideon youtubeen, joten pistän senkin nyt tähän.

120cm
Ensimmäinen 130cm päästiin hyppäämään Teivossa heinäkuun alussa. Hypättiin ensin 120cm, jossa hevonen oli aika huonon tuntuinen. Kuitenkin 130cm luokan verkassa Nandokin innostui kunnolla ja rata meni hyvin, yksi alas kun toin hieman reippaasti sarjalle. Hevonen hyppäsi hyvin, vaikka pohja oli jo melko pehmeä. Nandokin alkaa jo kunnolla keskittymään noilla radoilla. :)


Ehdottomasti tän kesän suosikkikuva!! Nando❤️
Seuraavaksi kisattiin Salossa. Hypättiin 120cm ja 130cm. 120cm luokassa Nando oli villi, saatiin kuitenkin puhdas perusrata ja uusinta, ja sijoituttiin kahdeksanniksi. 
130 luokka menin myös ihan hyvin, yksi turha puomi. 


Seuraavaksi olikin jo Sm-kisat, joista teen ihan oman postauksen joskus toiste. Sm:ien jälkeen Nando joutui pikku saikulle, mutta päästiin viime viikonloppuna vihdoin kisakentille, Nando nautti!

Kesä oli kuitenkin tosi hyvä, mutta kiireinen. Nandon kanssa opittiin paljon, ja oli kiva ratsastaa kahta hevosta. Lilli oli siis meillä huhtikuun alusta elokuun loppuun saakka, Lillikin opetti paljon ja meillä oli hieno kesä. 
Ensi kerralla sitten postausta Sm-kisoista :)

5 kommenttia:

 1. Huhhuh, oottepa kehittyneet huikeesti! Muistan vieläkin miltä meno näytti teiän alkuaikoina ja ero on kyllä ihan mieletön, upee pari ootte! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, joo meni oli kyllä aika kamalaa, paljon on kyllä työtä jouduttu tekemään :)

   Poista
 2. Jep ootte kehittynyt ihan huikeesti, wau! Mitkä suitset sulla on nandolla? Mä niin tykkään niistä, että pakko ehkä hommata joskus omallekin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ensimmäisessä kuvassa on Dyonin flat leather suitset, kisoissa käytetään samoja, mutta vain b-vertigon naruturparemmillä :)

   Poista
 3. Vitsi Annika ratsastat ihanan siististi ja tasaisesti vaikka esteet alkaa olla jo tosi isoja. Iso peukku siitä! Jatka samaan malliin :) teistä voi Nandon kanssa tulla vaikka mitä :)!!!

  VastaaPoista