maanantai 7. huhtikuuta 2014

Goodbye Romantika

2009, ekaa kertaa selässä!
Moi! Oon miettinyt tätä blogia, ja päättänyt vihdoin pikkuhiljaa palailemaan tännekkin puolelle. Paljon on tapahtunut taas, mutta niistä sitten toisessa postauksessa.
    
    Eli Romantika, meidän eka heppa on nyt myyty, korpparista se lähti nyt huhtikuun alusta.
 Monet varmasti muistaa Elinankin blogista hepan, mutta Romantikahan tuli meille jo 2009 syksyllä Elinan ekaksi hevoseksi. Vaikka tammalla onkin ollut vaikka mitä ongelmia esimerkiksi ähkyleikkaus jne. niin R oli kyllä luonteeltaan mitä parhain ekaksi hepaksi, ja sen kanssa on opittu vaikka mitä, koulusta kenttäkisoihin ja muuhun hevosen hoitoon :) tässä vielä muutamia kuvia epäjärjestyksessä;

 Romantika pääsi siitoskäyttöön tuttuun paikkaan, ja toivotaan että vuoden päästä nähdään eka varsa!
kesällä 2013

yyterissä 2011


2010
2010 lopputalvea


2009, vilin kanssa kisaa!

olisko 2010 alkua, mun eka iso este ja vitsit että olin ylpee!

alkuaikoja, huhhuh että Romantika on muuttunut, ei enää ihan samanlainen luukasa!

2010 loppuvuotta


2010 loppuvuotta

2010 loppua


edelleen 2010 loppua


2011 kevättä?

2012

2011, kruunu juuri saapuneena!


2011 syksyä

Romantikan ekoja päiviä 2009

alkuaikoja


alkuvuotta 2012
2012 kesää


2011
viime syksyltä

                                                               
joulukuu 2013 <3


6 kommenttia:

 1. Eikö siitä ollut enään ratsuksi vai miksikö myitte sen siitoskäyttöön ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elinalla ei ollut enää aikaa, ja sillä on hyvä suku jota kannattaa hyödyntää kun alkaa muutenkin olla viimeset ajat astuttaa heppa iän puolesta, ja kyllä sillä vielä ratsastetaankin :)

   Poista
 2. Tiedätkö millä orilla laitetaan? :)

  VastaaPoista
 3. moi, miten ähkyleikkaus vaikutti Romantikan elämään? Uusiko ähky ikinä leikkauksen jälkeen? Oliko Romantikalla millanen ruokavalio leikkauksen jälkeen? Montako vuotta leikkauksesta on nyt? Oma heppa ähkyleikattu puoli vuotta sitten ja tulevaisuus pelottaa...:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ähky ei uusiutunut enää kertaakaan onneksi leikkauksen jälkeen! heinä vaihdettiin kortisempaan, koska heinä oli ollut periaatteessa vähän liian hyvää ja hienoa, tarkkailtiin myös tosi tarkasti ja liikutettiin tarpeeksi, en muista kuitenkaan tarkkaa miten ruokinta meni kun en itse siihen puuttunut, leikkauksesta on vasta 1½ vuotta, ja heppa palautunut normiin käyttöön, tosin kenttäkisoihin ei oo päässyt eikä kunnon estekisoihin mutta se on kiinni ihan siitä ettei sitä treenattu kenttäkuntoon, sillä kyllä olisi vielä voinut mennä eli palautu periaatteessa ihan täydellisesti kuntoon, jo viime syksynä oli ihan kisakunnossa jos ois treenannu kunnolla :)! Romantikalla käytettiin myös jotain hierontaa joka vilkastutti ruuansulatusta, joku akupunktio tyyppi opetti sen ja auttoi.
   tsemppiä hepan kanssa! :)

   Poista