perjantai 29. heinäkuuta 2011

Koulutunti

Oltiin siellä korpparissa koulutunnilla Elinan ja Romantikan kanssa. Onneks Tiksu ja Kruunu on alkanu sietää jo toisiaan, tai lähinnä Romantika Kruunua.
 Korpparissa on ollu nyt tän viikon koulutehokurssi, jossa Elina on käynnykkin ja tänään lähettiin sitten mukaan koittamaan miten menis. Ja yllätys yllätys, meni hienosti ja Kruunu käyttäyty super hyvin.

 Alotettiin kiemuraurilla pitkillä sivuilla, ja Kruunu verty niissä tosi hyväks. Ravissa samaa ja tunnin teemana oli rytmi, kaiuttimista soikin joku semmonen rytmi. Muilla tosin oli kanget, joten ei tehty mitää tosi vaativia juttuja.
Haettiin myös painetta pysähyksillä tai ravi-käynti siirtymillä. Kruunu rentoutu kivasti ja käyttäyty paremminku hyvin, vaikka oli vieras paikka, paljon hevosia ja kaikki vieraita ja vieras ratsastaja, silti pysty menemään ihan ku olis ollu kotona.
Laukkatehtävä oli semmonen, että lyhyellä sivulla laukka ja kulmassa raviin, pitkällä sivulla kiemuraura(ravissa) ja taas lyhyellä sivulla laukka, kulmassa raviin jne. Tää harjotus ei sujunu niin hyvin, ravissa en saannu istuttua kunnolla ja sitte Kruunu ei taipunu niin paljoa ja oli sen laukan jälkeen viellä vähän hätänen. Loppukäynneissä kävelytyskone laitettiin päälle ja Kruunu katto sitä vähän ihmeissää, mut ei mitenkää pelleilly. Olin kyllä poniin niiin super tyytyväinen ! :)

Ens viikolla on joku päivä ewan koulutunti, ja torstaina tai perjantaina mennään hyppäämään Backlundille, 10pv on joku yksäreitten pienryhmä estetunti korpparissa ja 13 pv on ehkä kisat.

Teen muuten varmaan Kruunun varustepostauksen, kun sitä pyydettiin ja kun sillä on jo kaikki kamat ja vähän ylimäärästäkin ;)

6 kommenttia:

 1. jee tee vaan se varustepostaus (: Ja muuta tohon otsikkokuvaan kruunun kuva ;)

  VastaaPoista
 2. jenna: ehköö (;
  lillivoitto: joo teen varmaan ja teen ihan semmosen kunnollisen kuvan ku saan jotain estekuviaki ;)

  VastaaPoista
 3. Jooooo varustepostaus ja videopostausta!

  VastaaPoista
 4. JEESSSS!! varustepostaus<3 tee se jo:)))))))

  VastaaPoista